Uluslararası Kütük Kesme Yarışması

Uluslararası Kütük Kesme Yarışması -Norveçte gerçekleştirilecek yarışmaya katılacak Türk Milli Takımında, Simavdan bir sporcu da yer alacak


KÜTAHYA (A.A) - Güç, hız ve yeteneğin sergilendiği, Uluslararası Kütük Kesme Yarışması olan STIHL Timbersports Dünya Şampiyonasına katılacak Türk Milli Takımında, Simavdan Murat Demir de yer alacak.
     Demir, AA muhabirine, ilk kez düzenlenen STIHL Timbersports Türkiye Şampiyonasında, ülkenin dört bir yanından internet aracılığıyla başvuru yapan yüzlerce aday arasından seçilerek, seçme ve eğitim kampları sonucu 5 kişiden oluşturulan Türk Milli Takımında yer aldığını söyledi.
     STIHL Türkiye Şampiyonasının İstanbulda gerçekleştirildiğini belirten Demir, burada yarışan 8 sporcudan birinci olan Murat Baş, ikinci olan Hüseyin Aldı, üçüncü olan Seral Çevik, dördüncü olan Alparslan Balaban ile beşinciliği elde eden kendisinin, Türk Milli Takımına seçildiğini bildirdi.
     Demir, kendisi dahil dereceye giren 5 sporcunun, Türkiyeyi Norveçte düzenlenecek Dünya Şampiyonasında temsil edeceğini anlatarak, 200 kişi arasından ilk 5e girmekten mutluluk duyduğunu kaydetti.
     Norveçin Lillehammer kentinde 7-9 Eylülde gerçekleştirilecek yarışmaya hazırlandığını dile getiren Demir, takım halinde dünya şampiyonu olacaklarına inandığını ifade etti.
     Demir, Dünya Şampiyonasında her takımın 3 ayrı dalda motorlu testere, testere ve baltayla yarışacağı bilgisini vererek, Ben motorlu testere ile yarışacağım. Çalışmalarıma hız verdim. Norveçe gitmeden diğer arkadaşlarımızla bir araya gelerek, bu kez takım halinde çalışıp şampiyonaya hazırlanacağız dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Uluslararası Kütük Kesme Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER