Üniversite öğrencileri sergi açtı

Üniversite öğrencileri sergi açtı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri sergi açtı.
     İlköğretim Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında, dönem başından beri hazırladıkları materyallerden oluşan sergisi törenle açıldı.
     Açılış törenine katılan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, öğrencilerin düzenledikleri sergiyle üretkenliklerini gösterdiklerini belirterek, gelecek nesillerin ilköğretimde daha iyi yetiştirilmelerinin temin edilmesi noktasında sergilenen materyallerin çok önemli olduğunu söyledi.
     Eğitim fakültesinin eski ve köklü bir geçmişe sahip olmasının bu tür çalışmaların yürütülmesine imkan sağladığını aktaran Gönüllü, sergide emeği geçenlere teşekkür etti.
     Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakkı Kontaş ise öğrencilerin farklı öğretim materyalleri hazırlayarak mesleki hayatlarına daha iyi hazırlanmalarını amaçladıklarını ifade ederek, Sergideki çalışmaların ilköğretim okullarında daha iyi ders anlatılmasında faydalı olacağı kanaatindeyim. Bu çalışmada emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Üniversite öğrencileri sergi açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER