Üniversite tercihinde tablet bilgisayar promosyonu

Üniversite tercihinde tablet bilgisayar promosyonu -DPÜ Domaniç Meslek Yüksekokulunu tercih edip kazandıktan sonra ilk kayıtları yaptıracak toplam 20 öğrenci, birer tablet bilgisayarla ödüllendirilecek


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın Domaniç ilçesinde faaliyet gösteren Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulunun programlarını tercih edip kazanarak ilk kayıtları yaptıracak toplam 20 öğrenciye birer tablet bilgisayar hediye edilecek.
     DPÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Domaniç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Fuat Arıcı, bu yıl Lojistik Bölümü normal ve ikinci öğretim programlarının açılmasıyla toplam öğrenci kontenjanının 200e yükseldiğini bildirdi.
     Öğrenci sayısı artacağı için yerleşkede çevre düzenlemesi yapıp fiziki imkanları genişletmeye çalıştıklarını belirten Doç. Dr. Arıcı, 2012-2013 akademik yılında İşletme, Muhasebe, Pazarlama ve Lojistik bölümlerinde kontenjanlardan fire vermeden 200 öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.
     Doç. Dr. Arıcı, ilçeye gelecek öğrencilere daha iyi imkanlar sunmaya çalıştıkları bilgisini vererek, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimiz Osmanlının kurulduğu, yemyeşil, insanı ve çevresiyle güzel bir ilçede hoş bir ortamda, adeta aile ortamında öğrenim görecek. Bu yıl 200 kişilik kontenjanı tam olarak doldurmak istiyoruz. Bunun için de ilçedeki vatandaşlar, ilçe yöneticilerimiz, esnafımız, Yeterince öğrencinin Domaniçe gelmesi için ne yapabiliriz- dediler. Bir kişilik bile boş kontenjan kalmasın düşüncesiyle 20 tablet bilgisayar hediye etme düşüncesi ortaya atıldı. 4 programımızı kazanan ve gelip kaydını yaptıran her programdan ilk 5 öğrenciye birer adet olmak üzere toplam 20 tablet bilgisayarı hediye edeceğiz. Amacımız tüm kontenjanlarımızı doldurmak, Domaniçte iyi bir eğitim öğretim havası oluşturmaktır.
     Hediye tablet bilgisayarların, Domaniçte yaşayan vatandaşlar, esnaf ve DPÜ Domaniç Meslek Yüksekokulu Koruma Derneğinin katkılarıyla temin edileceğini anlatan Doç. Dr. Arıcı, buna destek sağlayanlarla teşvik ve katkılarından dolayı ilçe yöneticilerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Üniversite tercihinde tablet bilgisayar promosyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER