Uşak Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni

Uşak Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni -Terfi eden 12 personele rütbeleri törenle takıldı


UŞAK (A.A) - Uşak Emniyet Müdürlüğünde bir üst rütbeye terfi eden 12 personel için terfi töreni düzenlendi.
     Uşak Polisevinde düzenlenen törene, Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ile terfi eden polislerin yakınları katıldı.
     Vali Çakacak, törende yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatının, vatandaşın malını, canını, namusunu mesai mefhumu gözetmeksizin 24 saat koruduğunu ve kamu güvenliğini sağladığını belirtti.
     Polis teşkilatının eğitim seviyesinde geçmişten bugüne bakıldığında büyük bir yükselme görüldüğünü, teknolojinin en son ürünlerini kullanan teşkilatın suç ve suçluyla mücadelede büyük başarılar sağladığına işaret eden Çakacak, şunları söyledi:
     Bu başarıyla vatandaşın güvenlik güçlerine olan güveni artmaktadır. Artık vatandaşa hizmet ön plandadır. Ne kadar ileri teknoloji kullanırsak kullanalım insan unsurunun hiçbir zaman unutulmaması gerekir. Polis silahlı bir güçtür ancak gücünü silahtan değil vatandaştan almalıdır. Bunun için vatandaş odaklı hizmeti hiçbir zaman göz ardı etmememiz gerekir.
     Emniyet Müdürü Demirtaş ise bir üst rütbeye terfi eden personeli kutlayarak, yeni görevlerinde başarılar diledi.
     Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden personele rütbeleri Vali Özdemir Çakacak, protokol üyeleri ve eşleri tarafından takıldı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Uşak Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER