Uşak Üniversitesinde sosyal hizmet çalıştayı

Uşak Üniversitesinde sosyal hizmet çalıştayı


UŞAK (A.A) - Uşak Üniversitesi ile Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği işbirliği ile düzenlenen Sosyal Hizmet Eğitiminde Ulusal Standartların Geliştirilmesi Çalıştayı düzenlenen törenle başladı.
     Uşak Üniversitesi 1 Eylül Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesinde düzenlenen çalıştayın açılış töreninde konuşan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Uşak Üniversitesinde yeni açılan Sosyal Hizmetler Bölümünün üç öğretim üyesine ihtiyacı olduğunu belirterek çalıştaya katılan akademisyenlerden yardım istedi. Türkiyede sosyal hizmet olgusunun her geçen yıl geliştiğini ifade eden Çelik, Sosyal Hizmetler Bölümü, üniversitelerin görevlerinin özetlendiği bir yerdir. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde bu yıl açtığımız Sosyal Hizmetler Bölümünde 3 öğretim üyesi açığımız var. Öğretim üyelerimizi yeni bölümümüze bekliyoruz. Kadrolarını vererek üniversitemizde istihdam etmekten mutluluk duyacağız dedi.
     Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Genel Başkanı Murat Altuğgil ise Sosyal Hizmet Eğitiminde Ulusal Standartların Geliştirilmesi Çalıştayının bu yıl beşincisinin yapıldığını belirterek, üç gün sürecek çalıştaya 13 üniversiteden 18 akademisyen ile 16 sosyal hizmet uzmanının katılacağını söyledi.
     Konuşmaların ardından çalıştay Kocaeli Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hakan Acarın sosyal Hizmet Eğitiminde Uluslararası İlke ve Standartlar başlıklı sunumu ile başladı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Uşak Üniversitesinde sosyal hizmet çalıştayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER