Vali Cerrah huzurevi sakinleriyle bayramlaştı

Vali Cerrah huzurevi sakinleriyle bayramlaştı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Özden Kardeşler Huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.
     Vali Cerrah, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, yaşlıların ihtiyacını karşılamanın insani bir görev ve devletin verdiği bir emir olduğunu söyledi.
     Huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutlayan Cerrah, Biz her zaman büyüklerimizin yanındayız ve her türlü sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur. Bu bayram huzurevi sakinleri ile birlikte geçirdiğimiz dördüncü Ramazan Bayramı. Türk milletinin örf ve adetlerine göre büyüklerin her zaman elleri öpülür ve büyüklerimiz her zaman başımızın tacıdır. Yaşlılarımızın her türlü sorunu ile ilgilenmemiz hem insani görevimiz hem de devletimizin bize vermiş olduğu bir emirdir. Biz yaşlılarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için buradayız dedi.
     Osmaniyede gerçekleştirilen projelere değinen Cerrah, Osmaniyede çocuk yuvası tamamlandı. Önümüzdeki günlerde anne babasından ayrı olan çocuklar bu yuvaya yerleştirilecek. Engelliler için rehabilitasyon merkezi ve kadın konukevinin çalışmaları devam ediyor. Devletimiz tüm vatandaşlarının yanında. Biz her zaman büyüklerimizin yanındayız ve tüm sorunlarınızı çözmek boynumuzun borcu şeklinde konuştu.
     Huzurevi yönetimi tarafından açılan elişi kursunu da ziyaret eden Vali Cerrah, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.
     Cerraha huzurevi ziyaretinde eşi Hülya Cerrah, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Durdu Mehmet Kastal ve Suat Önal, Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ersin Kaya eşlik etti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Tuğba Temir / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Vali Cerrah huzurevi sakinleriyle bayramlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER