Vali Harput, Atıcılar Spor ve Eğitim

Vali Harput, Atıcılar Spor ve Eğitim Vadisinde incelemelerde bulundu


BURSA (A.A) - Bursa Valisi Şahabettin Harputun, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atıcılar Spor ve Eğitim Vadisinde incelemelerde bulunduğu bildirildi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Atıcılar Spor ve Eğitim Vadisini ziyaret eden Harputu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile birlikte antrenörler ve sporcular çiçekle karşıladı. Sporcular, Harputa spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Harputta sporcularla bir süre sohbet etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
     Spor ve Eğitim Vadisi içinde yer alan çok amaçlı spor salonunda incelemelerde bulunan Harput, çok amaçlı spor salonunun tamamlanması ve spor çalışmalarının bir an önce başlaması için gereken destek ve ödeneğin verilmesi için gerekli talimatı verdi.
     Spor ve Eğitim Vadisinde ileriye dönük yapılacak yeni tesislerin programlanmasıyla ilgili bilgi alan Harput, daha sonra Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunu inceledi. Harput, spor ve eğitimin bir arada yapıldığı Eğitim Vadisinin, Türkiyeye örnek bir tesis olduğunu belirtti.
     Daha sonra minik yüzücülerle ilgilenen Harput, sporculara başarıyı yakalayabilmek için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Tesislerdeki ve spor faaliyetlerindeki başarılı çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Harput, Bursaya sporda prestij projesi olacak bir eser kazandırmak gerektiğini ifade etti.
     (UMT-DOĞ)
<< Önceki Haber Vali Harput, Atıcılar Spor ve Eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER