Vali Karaloğluna Sulak Alan Üstün Başarı

Vali Karaloğluna Sulak Alan Üstün Başarı ödülü


VAN (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Sulak Alan Üstün Başarı Ödülü yönetim kadrosunda Van Valisi Münir Karaloğluna verildi.
     Daha önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün eşi Hayrünnisa Gülün himayelerindeki Eğitim Her Engeli Aşar projesi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayelerinde başlatılan Ana-Kız Okuldayız kampanyası projelerinde ödüle layık görülen Vali Karaloğlu, bu kez de, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sulak Alan Üstün Başarı yönetim kategorisi ödülüne layık görüldü.
     Valiler Toplantısına katılmak üzere Ankarada bulunan Vali Karaloğlunun ödülünü, vali yardımcısı Mehmet Yüzer aldı. İstanbua giden Yüzer, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından, Dünya Sulak Alanları Günü kapsamında, Sulak Alanların Biyolojik Çeşitliliği Sempozyumu ve Sulak Alanı töreninde, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlunun elinden ödülü aldı.
     Bilim ve Araştırma kategorisinde üstün başarı ödülünü Prof. Dr. İlhami Kiziroğlu, teşvik ödülünü Doç. Dr. Çağan Hakkı Şekercioğlu, Eğitim ve Tanıtım kategorisinde üstün başarı ödülünü Prof. Dr. Ahmet Altındağ, teşvik ödülünü ise Ahmet Sönmez Yanardağ aldı.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vali Karaloğluna Sulak Alan Üstün Başarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER