Vali Kızılcık ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu,

Vali Kızılcık ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Meydan Parkında inceleme yaptı


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkında incelemelerde bulundu.
     Vali Kızılcık ve Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi tarafından ikinci etap düzenleme projesi hazırlıkları devam eden Atatürk Alanındaki Meydan Parkını gezdi.
     İkinci etap düzenleme çalışması kapsamında, tarihi eser olan eski belediye binası ile İskenderpaşa Camisi çevresinin yeniden ele alınacağını belirten Vali Kızılcık, Bu alanda yapılacak çalışmalar ile Meydan Parkı bir bütünlük arz edecek. Meydan Parkını yeni yüzüyle halkın hizmetine sunan ve bundan sonra yapılacak yeni düzenleme çalışmaları için gayret sarf eden Başkan Gümrükçüoğlunu ve emeği geçenleri tebrik ediyorum dedi.
     Vali Kızılcık, valilik olarak yapılacak çalışmalara ellerinden gelen desteği vermenin gayreti içinde olacaklarını vurguladı.
     Gümrükçüoğlu, ikinci etap çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini anlatarak, şunları kaydetti:
     İkinci etapta kalacak tarihi eserlerin fazla olması, yapılacak çalışmaların büyük bir titizlikle sürdürülmesini zorunlu kılıyor. İkinci etap röleve proje çalışmaları Anıtlar Kurulundan geçti. Restorasyon projesi ise Anıtlar Kuruluna sunuldu. Kurulun onayının ardından Meydan Parkı ikinci etap düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Desteklerinden dolayı Valimize şükranlarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Vali Kızılcık ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER