Vanda hasta kurtarma operasyonu

Vanda hasta kurtarma operasyonu -Başkale ilçesinde kalp krizi geçiren ve gece saatlerinde askeri helikopter ile Vana getirilen hasta, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı


VAN (A.A) - Başkale ilçesinde kalp krizi geçiren ve gece saatlerinde askeri helikopter ile Vana getirilen hasta, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
     Alınan bilgiye göre, Başkaleye bağlı Aşalan köyünde yaşayan 64 yaşındaki Mehmet Emin Geçit, gece geç saatlerde kalp krizi geçirdi.
     Yakınları tarafından Başkale Devlet Hastanesine kaldırılan Geçit, ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan hastayı Vana sevk eden doktorlar, Geçit için Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığından yardım talebinde bulundu.
     Bunun üzerine harekete geçen askeri yetkililer, Geçitin hastaneye ulaştırılması için ilçeye helikopter gönderdi. Doktor gözetiminde helikopterle Vana getirilen Geçit, filo komutanlığında hazır bekletilen ambulans ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
     Geçitin, tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdiği belirtildi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Vanda hasta kurtarma operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER