Vanda intihar girişimi

Vanda intihar girişimi -Beş katlı bir binanın terasına çıkan genç, intihar girişiminde bulundu -İntihar etmek isteyen genci gören çok sayıda kişi, olay yerini adeta miting alanına çevirdi.


VAN (A.A) - Vanda beş katlı bir binanın terasına çıkan genç, intihar girişiminde bulundu.
     Alınan bilgiye göre, kız arkadaşıyla yaşadığı problemleri bahane eden Cemal Şahbaz (28), Beşyol mevkisinde bulunan 5 katlı Donat İş Merkezinin teras katına çıkarak intihar etmek istedi.
     Şahbazın intihar girişimini gören vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genci uzun süre ikna etmeye çalıştı.
     Çabası sonuçsuz kalan polis ekipleri, Şahbazın tartıştığı kız arkadaşını da olay yerine getirdi.
     Kız arkadaşını da teras kata çıkararak Şahbazı yaklaşık 3 saat boyunca eyleminden vazgeçirmeye çalışan polis, bir anda dalgınlığından faydalandığı genci, bulunduğu yerden çekti.
     Şahbaz, polisler tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
     Bu arada, intihar girişiminde bulunan genç ile polisin çabasını saatlerce izleyen vatandaşlar ise caddeyi adeta miting alanına çevirdi.
     Vatandaşların oluşturduğu aşırı yoğunluk nedeniyle zaman zaman trafikte aksama yaşanırken, çevre emniyeti alan polislerle vatandaşlar arasında kısa süreli tartışma da yaşandı.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız - Özkan Bilgin
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Vanda intihar girişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER