Vanda MOBESElere yansıyan görüntüler

Vanda MOBESElere yansıyan görüntüler -MOBESE kameralarınca kaydedilen trafik kazalarında, sürücü hatalarından kaynaklanan kazaların yanı sıra yayaların da dikkatsizliği yer alıyor (Görüntülü)


VAN (A.A) - Vanda MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarında, sürücü hatalarından kaynaklanan kazaların yanı sıra yayaların da dikkatsizliği yer alıyor.
     Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin görüntüleri paylaştı. Kameraların kaydettiği görüntülerde, sürücü ve yayaların dikkatsizliğinin nelere mal olabileceği açıkça görülüyor.
     MOBESE kameralarınca kaydedilen görüntülerden ilki, Cumhuriyet Caddesinde park halindeki aracından inen bir sürücünün açtığı kapının motosikletliye çarpması anını gösteriyor. Görüntünün devamında dengesini kaybeden motosikletlinin yaklaşık 2 metre havalandıktan sonra yola düşmesi ve arkadan gelen minibüsün altında kalması saniye saniye kaydediliyor.
     İkinci görüntü ise Soydan Kavşağında karşıya geçemeye çalışan yayaya çarpan otomobilin yoluna devam etmesi ve başka bir kişinin çarpan aracın arkasından koşuşturması anı yer alıyor.
     Görüntüler arasında çimento mikserinin viraja hızlı girmesiyle üzerindeki tankın devrilmesi, ışık ihlali sonucu meydana gelen trafik kazası, trafiğin yoğun olduğu karayolunda bir ineğin yola çıkması ve trafik polislerine saldırması anı da gözüküyor.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Vanda MOBESElere yansıyan görüntüler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER