Vekaletle kurban kesim bedelleri belirlendi

Vekaletle kurban kesim bedelleri belirlendi


ERZURUM (A.A) - Erzurum Müftülüğü, vekaletle kurban kesim bedellerinin belirlendiğini duyurdu.
     Erzurum Müftülüğünden yapılan duyuruya göre, Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla yürütülen Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu başlatıldı. Organizasyonda kurbanların, yurt içi ve yurt dışında kesim oluşturulan komiteler nezaretinde İslam dini esaslarına uygun olarak kesildiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:
     Bu şekilde kesilen kurbanlardan elde edilen etler yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi yoksul ve muhtaç vatandaşlarımızla, soydaş ve dindaşlarımıza dağıtılmaktadır. Kurbanını yurt içinde kestirmek isteyenler için kurban bedeli 550 lira, yurt dışında kestirmek isteyenler için ise 380 liradır. Organizasyona katılan vatandaşlarımızın, kurban bedellerini en geç 24 Ekim Çarşamba günü mesai bitimine kadar Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, PTT iş yerleri, Kuveyt Türk, Bank Asya, Albaraka ile Akbankın bütün şubelerinde açtırılan Türkiye Diyanet Vakfı Kurban Hesabına yatırmaları gerekmektedir.
     Açıklamada, vatandaşların 22 Ekim Pazartesi günü mesai bitimine kadar EFT ile organizasyona katılabilecekleri belirtilerek, kurban bedellerini geciktirmeden zamanında yatırmaları, parayı yatırırken ad, soyad, adres ve telefon numaralarını okunaklı bir şekilde banka dekontuna yazdırmaları uyarısında bulunuldu.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Vekaletle kurban kesim bedelleri belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER