Voleybol

Voleybol -Gedizde yetişen ve geçen yıl Galatasaray Spor Kulübüne transfer olan iki sporcu, Küçük Erkekler Voleybol Milli Takımına seçilerek Balkan Şampiyonasına katıldı


KÜTAHYA (A.A) - Gedizde yetişen ve geçen yıl Galatasaray Spor Kulübüne transfer olan Özgür Türkmen ile Talha Eraslan, Küçük Erkekler Voleybol Milli Takımına seçilerek Balkan Şampiyonasına katıldı.
     Atatürk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akalan, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulunun eski öğrencileri Türkmen ve Eraslanın, geçen yıl Galatasaray Spor Kulübü Voleybol Küçük Erkek Takımına transfer olduğunu anımsattı.
     Sporcuların gösterdiği üstün performanstan dolayı Küçük Erkekler Voleybol Milli Takımına çağrıldığını belirten Akalan, şöyle devam etti:
     Başarılı sporcularımız, bir aylık kamp ve seçmeler sonucu Küçük Erkekler Voleybol Milli Takımının 12 kişilik kadrosuna dahil edildi. Bulgaristanın Dobrich kentinde başlayan Voleybol Küçük Erkekler Balkan Şampiyonasında Romanyayı 3-1 yenen Küçük Erkekler Voleybol Milli Takımı kadrosunda yer aldılar. Öğrencilerimizin kadrosunda bulunduğu millilerimizin gösterdiği üstün başarıdan dolayı büyük gurur duydum. Millilerimize Bulgaristan ve Sırbistan maçlarında başarılar dilerim.
     Akalan, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Gelişim Kampında antrenör olarak görev aldığını ifade ederek, Gediz Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Oğuzhan Uluer ve Gediz Anadolu Lisesi öğrencisi Fatih Demirdağın ilk 30 öğrenci arasına girmeyi başardığını anlattı.
     Bu öğrencilerin, bundan sonraki süreçte takip edileceğini söyleyen Akalan, kulüplerindeki performanslarına göre gelecek yılın Küçük Erkekler Voleybol Milli Takımına davet edilebileceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER