Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi -Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Aksoy: Dar kadro, kısıtlı imkanlar ve güçlü rakiplere rağmen özveriyle mücadelemizi sahaya yansıttık -Sezon başında küme düşer diye bakılan takımımız, i


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Dar kadro, kısıtlı imkanlar ve güçlü rakiplere rağmen özveriyle mücadelemizi sahaya yansıttık. Sezon başında küme düşer diye bakılan takımımız, ilk 8 arasına girerek play-offa kalma başarısı gösterdi dedi.
     Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun son haftasında Galatasaraya kendi sahalarında 3-0 mağlup olmalarına karşın 8inci sıradaki yerlerini koruduklarını belirtti.
     Kendilerinin Galatasaray ile oynarken, 8incilik mücadelesi verdikleri Çankaya Belediyesi ANKAnın da Halkbank ile karşılaştığını dile getiren Aksoy, şöyle devam etti:
     Bizim yenilmemiz, Çankaya Belediyesi ANKAnın da 3-0 galip gelmesi halinde play-offa onlar kalacaktı. Çankaya Belediyesi ANKA da 3-0lık skorla yenilince play-offa biz kaldık. Ankara, İstanbul ve İzmir dışında Anadoluda play-offa kalan tek takım biziz. Dar kadro, kısıtlı imkanlar ve güçlü rakiplere rağmen özveriyle mücadelemizi sahaya yansıttık, sezon başında küme düşer diye bakılan takımımız ilk 8 arasına girerek kümeden kalmanın yanı sıra play-offa kalma başarısını da gösterdi.
     Aksoy, play-offta rakiplerinin ligi ilk sırada tamamlayan Arkas Sporun olduğunu belirterek, İlk karşılaşmayı 7 Nisanda sahamızda yapacağız. Rakibimiz elbette ki çok güçlü. Ligi lider olarak bitirdi. Biz mütevazı bir takımız. Çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Rakibimizin gücünü bilerek, sakin ve hatasız oynamaya çalışacağız. Bilhassa kendi sahamızda yapacağımız karşılaşmada, taraftarlarımızın da desteğiyle rakibimizi yenmek için oynayacağız diye konuştu.
     Antrenör Aksoy, sporcularının 1 Nisana kadar izinli olduklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER