Voleybol: Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi -Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Aksoy: 4 Eylül Belediye karşılaşması zor ama kazanmak zorunda olduğumuz bir maç


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hafta sonu sahalarında yapacakları 4 Eylül Belediye karşılaşmasının zor ama kazanmak zorunda oldukları bir maç olduğunu söyledi.
     Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 Eylül Belediye ile ilk yarıda deplasmanda yaptıkları karşılaşmayı kaybettiklerini belirterek, Rövanş maçını sahamızda, taraftarlarımız önünde oynayacağız. 4 Eylül Belediye karşılaşması zor ama kazanmak zorunda olduğumuz bir maç dedi.
     Karşılaşmanın her iki takım için de önemli olduğunu ifade eden Aksoy, Karşılaşmayı, iki takım için play-off serisine girebilme maçı olarak görüyoruz. Kim kazanırsa ilk sekize girme şansını yükseltmiş olacak. Maçı, sahamızda ve seyircimiz önünde kazanacağız. Geçen hafta Yenişehir Belediye maçını kazanmamız bize moral oldu. Ancak 4 Eylül Belediye, Yenişehir Belediyeden daha iyi bir takım. Tüm bunları göz önüne alarak hazırlığımızı sürdürüyoruz diye konuştu.
     Aksoy, ikinci yarının ilk karşılaşmasında deplasmandaki Arkas Spor karşılaşmasında omzundan sakatlanan Maiyonun, her geçen gün iyiye gittiğini dile getirerek, Fizik tedavisi sürüyor. Antrenmanlara katılıyor. Zor antrenman yaptırmıyoruz. 4 Eylül Belediye karşılaşmasında kadroda yer alacak dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER