Voleybol: Bayanlar 1. Ligi

Voleybol: Bayanlar 1. Ligi -Bursa Büyükşehir Belediyespor antrenörü İmen: -Ekip olarak lige hazırız


BURSA (A.A) - Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyesporun antrenörü Emin İmen, Ekip olarak lige hazırız dedi.
     İmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yeni ekibi olduklarını, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, sezonun ilk maçını İstanbul deplasmanında Galatasaray Daikin ile cumartesi günü oynayacaklarını söyledi.
     Bunun, zorlu bir maç olacağını ifade eden İmen, İyi hazırlık dönemi geçirmemize rağmen uyum sorunu yaşayabiliriz. Hazırlık dönemi boyunca oynadığımız 8 hazırlık maçında oyuncularımız iyi performans sergilediler. Bu performanslarını Galatasaray maçına da yansıtabilirlerse iyi şeyler olabilir diye konuştu.
     İmen, iki yabancı oyuncunun takıma geç dahil olduğunu, bunun da handikap yarattığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Ekibimize iki yabancı oyuncu dahil oldu. Bu oyuncuların takımla çalışmalara geç başlaması ilk başlarda sıkıntı yaratabilir. Bir de lige, Avrupa tecrübesi olan, oturmuş ve kadrosunu koruyan Galatasaray maçıyla başlayacağız. Yine de galibiyet için umutluyuz. Bayan voleybolunda zaman zaman sürpriz sonuçlar olabiliyor. Güçlü rakibimiz karşısında iyi oynayıp, iyi mücadele ederek puan ya da puanlar almak istiyoruz. Ekip olarak lige hazırız.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Voleybol: Bayanlar 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER