Voleybolda birinci ve ikinci Düziçinden

Voleybolda birinci ve ikinci Düziçinden


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol karşılaşmalarında Düziçi İstiklal Ortaokulu birinci Düziçi Üzümlü Ortaokulu ikinci oldu.
     Düziçi Spor Salonunda yapılan Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol Osmaniye final karşılaşmasında İstiklal Ortaokulu ile Üzümlü Ortaokulu karşılaştı.
     Maç sonunda Üzümlü Ortaokulu Voleybol Takımını 3-0 yenen İstiklal Ortaokulu Voleybol Takımı Osmaniye il şampiyonu oldu. Üzümlü Ortaokulu ise ikincisi oldu. İstiklal Ortaokulu Voleybol Takımının Osmaniyeyi temsilen 25 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Hatayda yapılacak grup maçlarına gideceği bildirildi.
     Küçük erkekler voleybol finalinde ise yine Düziçinden Üzümlü ve Cumhuriyet İlköğretim Okulları karşılaştı. Üzümlü İlköğretim Okulu Voleybol Takımı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Voleybol Takımını 2-0 yenerek Osmaniye il şampiyonu oldu.
     Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, düzenlenen kupa töreninde, okul sporlarında Düziçi olarak alınan başarılardan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek Okullarımızın sadece sporda değil, ilimde bilimde, kültürde her alanda başarılı olmasını, bu başarılarını daha da taçlandırmalarını istiyorum. Hayatın her alanında başarılı gençler yetişmesini istiyorum. Eğitime yaptığımız yatırımın karşılığını er yada geç mutlaka alacağız dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Voleybolda birinci ve ikinci Düziçinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER