Yağlıderede kütüphane açıldı

Yağlıderede kütüphane açıldı


GİRESUN (A.A) - Yağlıdere Merkez Ortaokulu Kütüphanesinin açılışı yapıldı.
     Okulda düzenlenen törende konuşan Giresun Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, yapılan çalışmaların sevindirici olduğunu söyledi.
     Öğrencilerin kütüphanedeki kitaplardan faydalanmaları konusunda öğretmenlerin rehberlik etmeleri gerektiğini belirten Yorulmaz, İsteyen ailelerimiz okul saatleri dışında öğrencileriyle buralarda kitaplarını okuyabilir. İnsanın zihin beslenmesi için mutlaka kitap okuması gerekiyor. Kitap ve kütüphane ile ilgili farklı ve vizyoner bir anlayışla düzenlenen bu güzel kütüphanenin açılışında bulunmaktan mutluyum diye konuştu.
     Yağlıdere Kaymakamı Osman Aydoğan da ilçede görev yaptığı süre içinde bütün okullara kütüphane kazandırmayı hedeflediğini bildirdi.
     Okula kazandırılan kütüphane sayesinde Öğrencilerin boş zamanlarında kitap okuyarak başarısını daha da yükseltebileceğine işaret eden Aydoğan, Bilgi çağında yaşıyoruz. Bilgiye ulaşmak artık çok kolaydır. Dünya toplumları ile yarışabilmek için bol bol kitap okumalıyız ilçe halkının kütüphanelerimizden faydalanmalarını bekliyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aytekin Özdemir / Veysel Kara
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Yağlıderede kütüphane açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER