Ordu Fındık ve Çikolata Park projesi

Ordu Fındık ve Çikolata Park projesi -Vali Yardımcısı Bayrak, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerine proje hakkında bilgi verdi


ORDU (A.A) - Ordu Vali Yardımcısı Yemen Bayrak, Gülyalı ilçesinde kurulması planlanan Ordu Fındık ve Çikolata Park projesi hakkında Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerine bilgi verdi.
     Ticaret ve Sanayi Odasında, gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bayrak, Ordu Fındık ve Çikolata Park projesinin hazırlanarak, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına (DOKA) sunulduğunu söyledi.
     Ordu Fındık ve Çikolata Park projesinin DOKA tarafından kabul edilerek hayata geçirilmesinin daha önce hazırlanan projelerde oluşan kötü imajı da sileceğine inandığını ifade eden Bayrak, şöyle konuştu:
     Bilindiği gibi ilimizde en önemli unsur fındık. O nedenle biz de, fındığı nasıl daha cazibeli hale getirebilirizi düşündük ve böyle bir proje hazırladık. Ancak burada çikolata ismine takılmamamız gerekiyor. Tabi ki çikolata proje içinde hassas bir öneme sahip ama asıl argüman fındık. Yani işin özünde fındık ve fındık ürünleri var. Bu noktada eğer özel sektör ile söz konusu projeyi birleştirebilirsek başarı kaçınılmaz olacaktır. Birleştiremezsek zaten projeyi uygulamamızın bir anlamı yok.
     Yemen, toplantının devamında Meclis Üyelerine projenin detaylarını anlatarak, Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının projeye ortak olmasını istediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordu Fındık ve Çikolata Park projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER