Yakutiye Belediyesinden eğitime destek

Yakutiye Belediyesinden eğitime destek


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilk ve orta öğretimdeki öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtacaklarını bildirdi.
     Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, Çanakkale gezisine katılan bir grup öğrenci ve öğretmenin kendisini makamında ziyaret ettiğini belirtti.
     Geziyi Çanakkale Zaferinin yıl dönümüne denk getirmeye çalıştıklarını, gelecek yıl 23 Nisan tarihini düşündüklerini ifade eden Korkut, şunları kaydetti:
     Hava şartlarının daha iyi olacağını umuyoruz. Sayıyı daha artırarak çocuklarımızı göndereceğiz. Tecrübe edindik, bu tür organizasyonları daha iyi yapacağız. Bu yaz Haziran ayında hafızlar için söz verdik. Hafızlığı bitirenleri geziye götüreceğiz. Okullarda kırtasiye malzemesi yardımı yaptık. Ancak seneye daha geniş çaplı bir iş yapacağız. Kırtasiye malzemesi için sizin aracılığınızla velilere sesleniyorum. Okullarda da söyleyin. Gelecek yıl çanta, defter ve kalemlerini almasınlar. Başbakanımız kitaplarını veriyor. Bizler de belediye olarak kalem, defter çanta gibi okul ihtiyaçlarını vereceğiz.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Yakutiye Belediyesinden eğitime destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER