Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uzun: -Türkiye sıralamasında Yalova olarak Gönül Elçileri Projesinde 10uncu, koruyucu aile olarak 53. sıradayız


YALOVA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Yalova İl Müdürü Hilmi Uzun, Türkiye sıralamasında Yalova olarak Gönül Elçileri Projesinde 10uncu, koruyucu aile olarak 53. sıradayız dedi.
     Uzun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayesinde başlatılan Gönül Elçileri Projesinin tanıtımı için Çınarcık ilçesinde düzenlenen toplantıda, yaptığı konuşmada, koruyucu aile çalışmalarına ve çocuk alan ailelere maddi manevi her türlü desteği verdiklerini söyledi.
     Yuvada barınan çocuklara aile sevgisi ve şefkati vermek için gayret gösterdiklerini ifade eden Uzun, Gönül Elçileri Projesini ve koruyucu aile hizmetlerini desteklemeye 7den 70e herkesi davet ettik. Yalovada gönül elçi sayısı şuanda 145tir. Koruyucu ailelerimizin sayısı 4, aile yanında kalan çocuk sayısı ise 6dır. Koruyucu aile olmak için yeni başvuru sayısı ise 4tür. Türkiye sıralamasında Yalova olarak Gönül Elçileri Projesinde 10uncu, koruyucu aile olarak 53. sıradayız diye konuştu.
     Toplantıya, Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban ile davetliler katıldı.
    
     -Elyaf fabrikasındaki yangın-
    
     AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Aksa Akrilik Kimya Sanayi AŞ fabrikasında 27 Ocakta çıkan yangınla ilgili olarak fabrikayı ziyaret etti.
     Yetkililerden bilgi alan Pehlivan, yangının can kaybı olmadan atlatılmasının sevindirici bir durum olduğunu dile getirerek, Kısa zamanda yangına müdahale edilerek söndürülmesi büyük zarardan dönülmesini sağladı. Şahsım ve teşkilatım adına AKSA ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum dedi.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER