Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -Deprem Haftası -Hafta dolayısıyla AK Parti Yalova İl Başkanlığı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret etti


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova İl Başkanlığı Deprem Haftası nedeniyle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret etti.
     İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bora Yalçın, ziyarette yaptığı konuşmada, deprem bölgesinde olan Yalovada ayrı bir öneme sahip olan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kendi imkanları ile birçok programa imza attığını belirtti.
     Yalçın, bu haftayı unutmayarak kendilerini ziyaret edenlere teşekkür ederken, şöyle konuştu:
     Yalova için önemli olan deprem konusunun bizler için de önem arz ettiğini öncelikle söylemek isterim. Bizler de bu bilinçle çalışıyoruz. Kendi çalışanlarımızın çizdiği ve yaptığı deprem similasyon ünitesi ile çocuklarımıza depremin risklerini ve korunma yöntemlerini uygulamalı olarak öğretiyoruz. Ayrıca kendi olanaklarımızla kitapçıklar yapıp bilgilendirmelerimize devam ediyoruz. Bunların yanı sıra deprem anında önemli olan radyo sistemi kurarak hazırlıklarımızı gerçekleştirdik.
     Ak Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ise deprem sonrası aldıkları derslerle kalkınma planlarında afete büyük önem verdiklerini belirtti.
    
     -Girişimcilik Haftası
    
     Girişimciler Haftası nedeniyle Yalova Ticaret ve Sanayici Odasını (YTSO) ziyaret eden AK Parti İl Başkanlığı burada kadın girişimcileri başkanı ve genç girişimciler Başkanı ile görüştü.
     Heyeti karşılayan YTSO Başkanı Celal Özel, Yalova için çalıştıklarını ve projeler geliştirdiklerini belirtti.
     Özel, hiçbir siyasi kaygı gütmeden birlik olarak faaliyetlere devam edilmesi gerektiğini, bunu sağlayacak olanların da kendilerinin olduğunu belirterek, Bugün Yalovaya büyük yatırımlar yapılıyor, köprü inşaatı ve otoyol çalışmaları devam ediyor. Bu proje Yalovanın çehresini ve geleceğini değiştirecek projelerden bir tanesi. Bunun yanında birçok projemiz de hali hazırda bekliyor. Gençlerimize ve kadın girişimcilerimize yardımlarımız da ayrıca devam ediyor diye konuştu.
     Daha sonra Yalova Aktif Çalışan Sanayiciler ve İş Adamları Derneğine geçen AK Parti Yalova İl Teşkilatı burada da faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER