Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -Kutlu Doğum Haftası


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, "Peygamber efendimizin getirdiği ebedi mesajın doğru anlaşılmasını, kardeşliğin, barışın, merhametin ve sevginin günlük yaşantımızda hayat bulmasını ümit ediyorum" dedi.
     Koçal, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla yayımladığı mesajda, alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hazreti Muhammedin örnek kişiliğine ve güzel ahlakına her zaman ihtiyaç duyduklarını belirtti. Hazreti Muhammedin üstün insani özelliklere sahip, insanlığa Allahın bir lütfu olduğunu dile getiren Koçal, şunları kaydetti:
     "Onun üstün şahsiyeti ve ahlakı bütün insanlığa örnektir. Acı ve zulümle kıvranan insanlığın, bu kutlu günler vesilesiyle, peygamber efendimizin getirdiği ebedi mesajın doğru anlaşılmasını, kardeşliğin, barışın, merhametin ve sevginin günlük yaşantımızda hayat bulmasını ümit ediyorum. Sevgi ve hoşgörü ikliminin gönülleri kapladığı Kutlu Doğum Haftasında, peygamber efendimizin asırlar ötesinden günümüze ışık tutan hadislerini, tavsiyelerini ve örnek hayatını daha iyi anlamaya ve uygulamaya çalışmalıyız."
    
     -Elektrik kesintisi-
    
     Yalovada, hat bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.
     Uludağ Elektrik Dağıtım AŞden (UEDAŞ) yapılan açıklamada, yarın 10.00-14.00 saatlerinde Altınova İlçesi Tavşanlı beldesi ICT Yatçılık, Özten Sitesi, Panaroma (TR16Ö) bölgesi ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER