Yalova Bahar Eğitim ve Kültür Derneği

Yalova Bahar Eğitim ve Kültür Derneği yeni hizmet binası açıldı


YALOVA (A.A) - Yalova Bahar Eğitim ve Kültür Derneği (Bahar-Der) yeni yerinde hizmete girdi.
     Termal Yolu Samanlı mevkisindeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan derneğin açılışını Yalova Valisi Esengül Civelek ile Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal yaptı.
     Civelek, açılışta yaptığı konuşmada derneği oldukça önemsediğini belirtti. Derneğin tüm üyelerinin gönüllülük esaslı, toplum yararına hizmetler gerçekleştirdiğini hatırlatan Civelek, şöyle konuştu:
     Yeni hizmet binasının açılış töreninde olmaktan dolayı da büyük mutluluk duyuyorum. Gerek eğitim gerekse kültürel faaliyetleriyle ilimiz sosyokültürel gelişimine katkı sağlayan başkan ve üyelerine çok teşekkür ediyor, tüm içtenliğimle kutluyorum. Bu açılış töreninde ilimizdeki diğer sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyelerini görmekten de ayrıca memnuniyet duydum. Bu da sivil toplum kuruluşları arasındaki dayanışmanın, el birliğinin, gönül birliğinin ve işbirliğinin göstergesi olarak değerlendiriyorum.
     Resmi olarak 38 bayan üyesinin olduğunu belirten Bahar-Der Başkanı Feryal Yılmaz ise derneğin çalışan bayanlar arasında diyalog ortamları oluşturmayı amaç edindiğini belirterek, Çalışan bayanların iş ve sosyal yaşamda daha etkin hale gelmelerini sağlayarak, sorumluluk bilincini geliştiren projeleri ile örnek bir bilinçlendirme hareketini hedefliyor. Derneğimiz bu bağlamda meslek gruplarına yönelik motivasyon programları ve farklı meslek gruplarıyla çalışmalar yapıyor diye konuştu.
     Törene İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtmanın yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcisi de katıldı.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Cem Şan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Yalova Bahar Eğitim ve Kültür Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER