Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -Bayburt Belediye Başkanı Polat: Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerlerimizin yarınlara taşınmasını sağlayan en önemli varlıklarımız yaşlılardır


BAYBURT (A.A) - Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlıları evlerinde ziyaret etti.
     Polat, eşi Kerime Polat ve AK Parti Bayburt Halkla İlişkiler Başkanı Kurban Atmaca ile 85 yaşındaki Nemide Kuyumcuoğlu, 78 yaşındaki Müdrike Başıbüyük, 80 yaşındaki Muhittin Demir, 73 yaşındaki Elaattin Şentürk ve 84 yaşındaki Nurettin Selçuku ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.
     Yaşlılarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Polat, Ne mutlu ki millet olarak, yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı esas alan bir kültüre sahibiz dedi.
     Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan en önemli varlıkların yaşlılar olduğunu dile getiren Polat, Yaşlı vatandaşlarımız, ömürlerinin büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmete adamıştır. Yaşlılarımızı yalnızca bu hafta değil, her zaman hatırlayarak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek görevimizdir. Onların her biri dimdik ayakta duran çınarlardır diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER