Yaşlılara pastalı ziyaret

Yaşlılara pastalı ziyaret


BURDUR (A.A) - Gönül Elçileri projesi kapsamında Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selim Bülbül, ilçedeki yaşlıları ziyaret etti.
     Bülbül, Kemer Kaymakamı Hasan Hüseyin Vuralın eşi Meryem Vural ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bozkurt ile ilçedeki yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Halk eğitim merkezi hakkında bilgi veren Bülbül, merkezde yiyecek hizmetleri kursuna katılan kadınların yaş pasta yapımı eğitimi aldıklarını söyledi. Kursiyerlerle, haftanın belli günlerinde 3 yaşlı vatandaşın evine gittiklerini kaydeden Bülbül, Ziyaretlerimizde yaşlılarımızla sohbet edip onlara kursiyerlerimizin yaptıkları pastalardan ikram ediyoruz. Onların hayır dualarını alıyoruz dedi.
     Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bozkurt ise yaşlıların deneyim ve tecrübelerinden her zaman yararlanılması gerektiğini bildirdi. Dünya nüfusunun yüzde 10nu yaşlıların oluşturduğunu ve bu insanlara sevgi ve saygı göstermek gerektiğini ifade eden Bozkurt, Her zaman, yaşlı, hasta ve düşkünlerin yanında olmaya gayret göstermeye çalışıyoruz. Bu hafta Kore Savaşı Gazisi 86 yaşındaki İsmail Yiğit, 82 yaşındaki Mustafa Onay ve 78 yaşındaki Nefise Akdağı evinde ziyaret ettik diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Çoban / Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Yaşlılara pastalı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER