Yaz Kuran Kursunda dereceye giren öğrenciler

Yaz Kuran Kursunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlıya bağlı Başköy Camisinde 2,5 ay süren yaz Kuran Kursunda, Hadis ezberlemede dereceye giren ve cemaatle namaz kılmakta süreklilik gösteren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllendirildi.
     Tavşanlı Müftüsü Mecit Amil, törendeki konuşmasında, Kuran-ı Kerime yapılan hizmetlerinden dolayı köy halkına teşekkür ettiğini söyledi.
     Amil, Kuran-ı Kerimi binin üzerinde hatim yaptığını ve her okuyuşta ayrı bir tat aldığını belirterek, Cami hocamız yaz kursu öğrencilerine, güzel bir eğitim verdikten sonra program düzenlemiş. Buradan emeği geçenleri kutluyorum dedi.
     Başköy Camisi İmam Hatibi Recep Küçük de, yaz kursu döneminde öğrencilerden mealiyle birlikte en çok hadis ezberleyen 3 ve cemaatle namaz kılma noktasında süreklilik gösteren 3 öğrenciye hediye verdiklerini söyledi.
     Hadis ezberlemede, Esra Türközün birinci, Tuğçe Açıkgözün ikinci ve Hacer Aktaşın üçüncü olduğunu aktaran Küçük, cemaatle namaza devam eden Harun Reşit Özerin birinci, Ahmet Dirginin ikinci, Yasin Gülsereninde üçüncü olduğunu kaydetti.
     Amil, dereceye giren öğrencilere, dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar, cep telefonu ve çeyrek altın gibi hediyelerin verildiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Yaz Kuran Kursunda dereceye giren öğrenciler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER