Yenişehir Belediyesi asansör bakım protokolünü yeniledi

Yenişehir Belediyesi asansör bakım protokolünü yeniledi


BURSA (A.A) - Yenişehir Belediyesi ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında yapılan anlaşma ile Yenişehir ilçesindeki asansörlerin bakımı TSE tarafından denetlenmeye devam edecek.
     Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ile TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman arasında imzalanan protokol, 1 yıl süreyle geçerli olacak.
     Belediye Başkanı Cingil, imzalanan protokolle ilçe sınırları içerisindeki asansörlerin denetim yetkisini yeniden A tipi akredite bir kuruluş olan TSEye verdiklerini belirterek, vatandaşların can ve mal güvenliğinin önemli olduğunu vurguladı.
     TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman da etkin şekilde kontroller gerçekleştireceklerini, kalitenin tüm kurum ve kuruluşlarda hakim konuma gelmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti.
     Karaman, halkın bilinç seviyesi arttıkça, kalitenin yükseleceğini, bunun sonucunda da Türkiyenin daha güzel bir geleceğe ulaşacağını ifade ederek, Bizler için kalite her alanda çok önemli. Yenişehirliler de artık kontrol edilmiş kaliteli asansörleri rahatça kullanabilecek. Yenişehir Belediye Başkanımıza, TSEye göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim dedi.
     Protokolün imzalanmasının ardından Karaman, Cingile rölyef hediye etti.
    
     Muhabir: Semih Kır
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yenişehir Belediyesi asansör bakım protokolünü yeniledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER