Yeşilay Sivas Şube Başkanı Akın:

Yeşilay Sivas Şube Başkanı Akın: Çocuklarınızı madde bağımlılığından korumak için, çok geç olmadan önemli adımlar atabilirsiniz


SİVAS (A.A) - Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, Çocuklarınızı madde bağımlılığından korumak için, çok geç olmadan önemli adımlar atabilirsiniz dedi.
     Yeşilay Haftası nedeniyle şube binasında basın toplantısı düzenleyen Akın, Yeşilayın, insan hayatını tehdit eden her türlü madde bağımlılığı ile zararlı alışkanlıklardan halkı korumak ve onlara kaliteli bir yaşam sunmak için 35 şube başkanlığı ve 100 temsilciyle ülke genelinde faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.
     Yeşilayın sağlıklı bir nesil, sağlıklı bir gelecek için, yaklaşık 1 asırdır toplumun her bireyini, özellikle de geleceğin teminatı olan gençleri ve çocukları her türlü zararlı madde ve bağımlılıklardan korumaya çalıştığını ifade eden Akın, şunları aktardı:
     Yeşilay Derneği olarak, sağlıklı, bilgili, başarılı ve irade sahibi bir gençliğin yetiştirilmesi için, öğrenimlerin önünde onlara engel teşkil eden, zararlı alışkanlıklardan korunmaları için, Yeşilay Haftası dolayısıyla ailelerimize sesleniyoruz. Çocuklarınızı madde bağımlılığından korumak için, çok geç olmadan önemli adımlar atabilirsiniz. Uzmanlarımızın bu konudaki uyarılarını dikkatle dinleyiniz, çocuklarınızın odalarını, çalışma masalarını sürekli kontrol ediniz. Çocuğunuzun kimlerle arkadaşlık ettiğini, arkadaşlık ettiği kişilerin ailelerini lütfen tanıyın. Çocuğunuzun nerelere gittiğini takip ediniz ve onlarla sürekli diyalog halinde olunuz.
     Her bir bağımlılığın bir sonraki bağımlılığı tetiklediğini kaydeden Akın, Sağlıklı nesillerin devamı için, bağımlı olmayın, hayatı doya doya yaşayın dedi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Yeşilay Sivas Şube Başkanı Akın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER