YGS sonuçları açıklandı

YGS sonuçları açıklandı -Karabükte, Türkiye ikincisi olmanın sevinci yaşanıyor -Karabük Valisi Küçük: -Hedefimiz ilk sırada yer almaktı. Bu hedefimizden vazgeçmedik


KARABÜK (A.A) - Karabük Valisi İzzettin Küçük, kentin Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) en başarılı iller arasında ikinci olmasına ilişkin, Hedefimiz ilk sırada yer almaktı. Bu hedefimizden vazgeçmedik dedi.
     Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklama, Karabükün yıllardır en başarılı iller sıralamasında hep ilk 10da yer aldığını, amaçlarının eğitimde marka şehir yaratmak olduğunu söyledi.
     Başarıda en büyük pay eğitim camiasına ait diyen Küçük, Bu başarıda büyük bir emek var. Ben öğretmen, öğrenci ve velileri kutluyorum. İlimiz eğitim alanında gerçekten adından söz ettiriyor. Başka illerden ilimize eğitim almaya gelen öğrenciler var. Bu bizim için çok güzel bir gelişme. Karabük daha önceki yıllarda en başarılı iller arasında hep yer aldı. Hedefimiz ilk sırada yer almaktı. Bu hedefimizden vazgeçmedik. Bundan sonra yapılacak sınavlarda hedefimiz ilk sırada yer almak. İlimiz bunu başarabilir ifadesini kullandı.
     Küçük, iki gün sonra Karabükün kuruluş yılını kutlayacaklarını, elde edilen başarının da kente öğrencilerin hediyesi olduğunu kaydetti.
     Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar da öğretmen, öğrenci ve velileri başarıdan dolayı kutladı. Sonuçların kendilerini mutlu ettiğini belirten Gürpınar, Başarılı iller arasında yer alacağımızı biliyorduk. Geçen yıl üçüncü sıradaydık. Bu yıl ikinci sırada yer aldık. Bu başarı kolay bir başarı değildir. Karabük bu başarısını her geçen yıl arttırarak devam ettirecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber YGS sonuçları açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER