YGS sonuçları açıklandı

YGS sonuçları açıklandı -Karabükte, Türkiye ikincisi olmanın sevinci yaşanıyor -KBÜ Rektörü Uysal: -Bu başarı tesadüf değil topyekun bir çabanın sonucudur


KARABÜK (A.A) - Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabükün Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) en başarılı iller arasında ikinci olmasına ilişkin, Bu başarı tesadüf değil topyekun bir çabanın sonucudur dedi.
     Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencileri, her yıl Türkiye genelinde yapılan sınavlarda başarıyı yakalayarak Karabük halkına büyük mutluluk yaşattıkları için tebrik ettiğini söyledi.
     2000 yılından itibaren hep ilk 10 il arasına girmeyi başaran Karabükün 2012 yılında Türkiye üçüncüsü, 2013de de Türkiye ikincisi olmayı başardığını vurgulayan Uysal, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Tabi ki bizler için gurur vericidir. Bu başarı tesadüf değil topyekun bir çabanın sonucudur. Öğrenciden veliye, öğretmeninden milli eğitim müdürüne, esnaftan iş adamına kadar herkesin katılımı ile gerçekleşen bir başarı hikayesidir. Öğrencilerimiz kendilerine bir hedef belirleyip o hedefe ulaşmak için planlı bir şekilde çalıştığında başarı kaçınılmaz olur. Öğrencilerimizi bu özverili çalışmalarından dolayı tekrar tekrar tebrik ediyorum. Bu vesile ile farklılıkları fark etmek için değerli öğrencilerimizi Karabük Üniversitesine davet ediyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber YGS sonuçları açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER