Yusufelinde çay evi ve yöresel satış

Yusufelinde çay evi ve yöresel satış noktası hizmete açıldı


ARTVİN (A.A) - Artvin Valiliğince projelendirilen "Barhal Çay Evi ve Yöresel Ürün Satış Noktası" törenle hizmete açıldı.
     Yusufeli ilçesi Altıparmak köyündeki çay evi ve yöresel ürün satış noktasının açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, Yusufeli Kaymakamı Cumhur Duran, Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ve vatandaşlar katıldı.
     Kalkan, buradaki konuşmasında, tesisin küçük ama bölge için oldukça manidar olduğunu söyleyerek, "Altıparmak köyü ilçeye gelen turistlerin uğrak yerlerinin başında gelmektedir. Turistlerin bu uğrak yerde dinlenebilecekleri ve yöresel ürünleri satın alabilecekleri bir nokta oldu" dedi.
     Yatırımlarla bölgenin hızlı bir şekilde geliştiğini ifade eden Kalkan, Valilik olarak bölgenin gelişimine ciddi katkı sağladıklarını ifade etti.
     Bakan Yardımcısı Etyemez de herkesin medeniyeti şehirde aradığını belirterek, özellikle iktidarları döneminde köylere medeniyet kurma yolunda çaba sarf ettiklerini anlattı.
     Konuşmaların ardından çay evi ile yöresel ürünlerin satıldığı bungalov evlerin açılış kurdelesini kesen Kalkan ve beraberindekiler tesisi gezdi.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş - Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Yusufelinde çay evi ve yöresel satış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER