YYÜde başarılı sporcular ödüllendirildi

YYÜde başarılı sporcular ödüllendirildi


VAN (A.A) - Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü, voleybol ve basketbolda, 1. lige yükselerek başarılı olan sporcuları, çeyrek altınla ödüllendirdi.
     YYÜ Rektörlüğünde yapılan ödül töreninde konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, depremler sonrasında, üniversitenin hızla toparlanmasında, akademik ve idari personel ile öğrencilerin özverili çalışmasının büyük önem taşıdığını söyledi.
     Deprem sonrasında sporcuların yeterli olmayan koşullarda çalıştığını belirten Battal, buna rağmen başarılı olan sporcuları tebrik etti.
     Battal, şöyle konuştu:
     Deprem sonrasında çok hızlı toparlandık. Depremden bir yıl sonra üniversitemiz eskisinden daha güçlü bir noktaya geldi. Bugüne kadar birçok çalışma yaptık. Bundan sonra da yapacağımız tesislerle, sizlere daha uygun ortam hazırlayacağız. Marifet iltifata tabidir. Bu ödüllerle, sporcuları ödüllendirmeyi ve teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Yönetim olarak hep yanınızda olacağız. Sizleri evlatlarımız olarak görüyoruz. Bu uygulama bundan sonra da devam edecek. Başta size hep destek olan Sağlık Kültür Spor Daire başkanını ve tüm çalışanlarını, fedakarca çalışan antrenörleri ve siz sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.
     Konuşmanın ardından öğrenciler aldıkları kupaları, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Battala takdim etti.
     Battal ise, öğrenciler ile onları çalıştıran antrenörleri, 38 çeyrek altınla ödüllendirdi.
     Kars Kafkas Üniversitesinde yapılan Üniversiteler Arası Voleybol 2. Lig Grup Birinciliği müsabakalarına katılan YYÜ Erkek Voleybol Takımı, grup birincisi olarak, gelecek yıl 1. Ligde mücadele etmeye hak kazanırken, Gümüşhanede yapılan Üniversiteler Arası Basketbol 2. Lig Grup Birinciliği müsabakalarında YYÜ erkek ve kadın takımları, grup ikincisi olmuş ve kadın takımı 1. Ligde mücadele etmeye hak kazanmıştı.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber YYÜde başarılı sporcular ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER