Zonguldaktaki cinayet

Zonguldaktaki cinayet -Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişiden 1i tutuklandı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta kömür ocağı işleten Yüksel Kurtu (36) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1i tutuklandı.
     Dün Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesinde park halindeki 67 DF 028 plakalı kamyonette bulunan Kurtun, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi üzerine gözaltına alınan C.İ. (48), E.Ç. (20) ve M.K. (38), emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
     Adliyeye sevk edilen E.Ç ve M.K, savcılıkça sorgulanmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen C.İ. ise tutuklandı.
    
     -Olay-
    
     Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesinde park halindeki 67 DF 028 plakalı kamyonette bulunan Kurt, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, bir görgü tanığının ifadelerinden ve MOBESE kayıtlarından, taksiyle olay yerinden kaçan şüphelilerin C.İ, B.Y. ve E.Ç. olduğu belirlenmişti.
     Bartının Gecen köyü mevkisindeki şehirlerarası otobüs terminalinde görev yapan polis ekiplerine teslim olan C.İ, sağlık kontrolünün ardından Zonguldaktan gelen polis ekiplerine teslim edilmişti.
     Zanlılardan E.Ç ve M.K jandarma ve polis ekiplerinin yol kontrolleri sırasında gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Zonguldaktaki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER