Yunan bakanın 6 bin Euro'luk harcaması tepki çekti

Yunan bakanın 6 bin Euro'luk harcaması tepki çekti

Yunanistan'da Çalışma ve Sosyal Dayanışma Bakanı Panos Skurletis'in makam odasının yenilenmesi için 6 bin Euro harcama yapılması tepkiyle karşılandı.

AB ve IMF ile henüz anlaşma sağlayamayan Yunan Çalışma ve Sosyal Dayanışma Bakanı Panos Skurletis'in makam odasının yenilenmesi için 6 bin 88 Euro'luk kaynak ayrılması tepkiyle karşılandı.

Elefteros Tipos gazetesi, Yunanistan'ın iflas tehdidi ile karşı karşıya kaldığı ve vatandaşların gelecek adına karamsar olduğu bir dönemde "bakanın makam odasını yenilemek için en uygun zamanı seçtiği" şeklinde alaycı bir dil kullandı.

"6.088,50" Euro ile neler yapılabileceğini de hesaplamayı ihmal etmeyen gazete, "17 işsize 360 Euro'dan ödenen aylık ikramiye, ayrıca 30 düşük emekli maaşı alanlara verilen 200 Euro'luk dayanışma ikramiyesi ve son olarak da 50 evsiz için ödenecek 120 Euro'luk gıda yardımı demek." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya ve internet sitelerine bırakılan yorumlarda Bakan Skurletis kınandı. Vatandaşlar, bakanın istifa etmesini istedi. CİHAN
<< Önceki Haber Yunan bakanın 6 bin Euro'luk harcaması tepki çekti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER