Yüreğir Ziraat Odası'nda sıramatik dönemi

Yüreğir Ziraat Odası'nda sıramatik dönemi

Yüreğir Ziraat Odası'nın Türkiye İş Bankası Yüreğir Şubesi ile yaptığı anlaşma doğrultusunda gerçekleştirilen uygulama sayesinde çiftçiler, işlemlerini daha hızlı ve sağlıklı biçimde sürdürecek.

Uygulama hakkında bilgi veren Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, karpuz, buğday, mısır, soya, pamuk ve turunçgil başta olmak üzere çeşitli tarla ve bahçe bitkileri hasadının yıl boyunca sürdüğü Yüreğir Ovasında, kurulan sistemle üreticinin rahatlayacağını duyurdu.
Yüreğirli üreticilerin çiftçilik belgesi, biçerdöver, muhasebe, tarım danışmanlığı ve çeşitli vezne işlemleri için sıkça odaya geldiğini aktaran Mehmet Akın Doğan, "Daha önce çiftçilerimiz uzun süre vezne ve işlem bankolarında kuyruk oluyorlardı. Bankayla yaptığımız anlaşma gereği, bu çağdışı kuyruk görüntüsü ortadan kalkacak. Çiftçilerimiz işlemlerini, fiş alıp oturdukları yerde rahatça bekleyerek çok daha düzenli ve sağlıklı bir ortamda yapabilecekler. Sıramatikleri odamıza hibe eden İş Bankası Adana Bölge Satış Müdür Yardımcısı Muhlis Cengiz Berberoğlu, Yüreğir Şube Müdürü Feramuz Köroğlu ve Yüreğir Şube İkinci Müdürü Erkut Özgür Sosyal'a desteklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Yüreğir Ziraat Odası'nda sıramatik dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER