Zeljko Obradovic: Çok değerli bir maça çıkacağız


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Darüşşafaka Doğuş'la yarın çok sert ve zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da Darüşşafaka Doğuş ile yarın saat 20.00'de oynayacakları Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu 11. hafta maçı öncesi Başantrenör Zeljko Obradovic ve yıldız oyuncu Kostas Sloukas, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Maça gruptaki sıralamaya bakmadan hazırlandıklarını belirten Obradovic, "Darüşşafaka Doğuş ile oynayacağımız çok değerli bir maça kendimizi hazırlayacağız ve bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Şu anda gruptaki sıralamaya bakmamamız gerekiyor. Bu sezon rakibimizle birçok kez karşılaştık ve son kupa maçında bize karşı çok iyi oynadılar. Çok sert ve zorlu bir maç daha bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

KOSTAS SLOUKAS: RAKİBİMİZ TEHLİKELİ BİR TAKIM

Sarı lacivertli basketbolcu Kostas Sloukas ise Darüşşafaka Doğuş'un tehlikeli bir takım olduğunu dile getirdi. Kostas Sloukas, bu maçı kazanmak için akıllı bir oyun sergilemeleri gerektiğini de belirterek, şöyle konuştu:

"Darüşşafaka Doğuş'a karşı bu sezon birçok maça çıktık. Rakibimiz tehlikeli bir takım. Bu maçı kazanabilmek için iyi ve akıllı bir oyun sergilememiz gerekiyor. Çünkü amacımız bu grubu birinci sırada bitirmek."
CİHAN
<< Önceki Haber Zeljko Obradovic: Çok değerli bir maça çıkacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER