Zıvalıoğlu: Adanaspor maçını taraftar desteğiyle kazanacağız


1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Adanaspor maçını taraftar desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

PTT 1. Ligi'nin 13. haftasında 28 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da Avni Aker Stadı'nda Adanaspor ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Zıvalıoğlu, tüm takımın Adanaspor maçına odaklandığını kaydetti. Kendi oyun felsefeleriyle oynadıkları taktirde yenemeyecekleri takımın olmadığını ifade eden Zıvalığolu, "Karşılaşmaya çok iyi konsantre olarak haftayı 3 puanla kapatıp Türkiye Kupası'nda çarşamba günü Pazarspor ile oynayacağımız karşılaşmaya moralli çıkmak istiyoruz." dedi.

Geçen hafta Vartaş Elazığspor maçını kaybettikten sonra takımının bir galibiyete ihtiyacı olduğunu dile getirdiğini de belirten Zıvalıoğlu, "Bu karşılaşmadan istediğimiz sonuçla ayrılıp, mücadelemize devam etmek istiyoruz. Adanaspor karşısında en büyük desteğimiz taraftarımız olacak. Onların desteğiyle müsabakadan galip ayrılmak istiyoruz." diye konuştu.

Sakat ve cezalı futbolcularının çok fazla olmasını mazeret olarak görmediklerini de ifade eden Zıvalıoğlu, "Adanaspor maçında bu futbolcularımızın yerini dolduracak oyuncularımız var. Sakat sporcularımızın yokluğunu aratmayacaklarına inanıyorum. Bizim tek istediğimiz iyi bir oyunla galip gelmek." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Zıvalıoğlu: Adanaspor maçını taraftar desteğiyle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER