“10 yıl boyunca kazanamadığımı Fenerbahçe’den 2 sezonda aldım”

Mateja Kezman, on yılda kazanamadığı kadar parayı Fenerbahçe’den 2 yılda aldığını söyledi.

“10 yıl boyunca kazanamadığımı Fenerbahçe’den 2 sezonda aldım”

Fenebahçe’nin eski golcülerinden Mateja Kezman, sarı lacivertli kulüp ve Türkiye hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Fransa basınına konuşan Sırp futbolcu, 10 yılda kazanamadığı parayı Fenerbahçe’den 2 senede aldığını söyledi.

Fenerbahçe’ye transferi hakkında konuşan Kezman, “Türkiye’den çok ciddi bir teklif geldi. 10 yıl boyunca kazanamadığım kadar parayı 2 sezon için alacaktım. Bunun dışında da kendime bazı hedefler koymak zorundaydım ve Fenerbahçe ile anlaştım” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de geçirdiği 2 sezonda çok büyük deneyimler yaşadığının altını çizen 36 yaşındaki isim, “Fenerbahçe’deki 2 sezonumda 1 şampiyonluk yaşadık bir kez de ikinci olduk. Orada gerçekten çok güzel tecrübeler kazandım. Türkiye’de futbol insanlar için çok daha fazla şey ifade ediyor” dedi.

Ferbahçe’deki performansı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kezman, “Ben orada kötü eleştirilere neden olacak bir performans sergilemedim. Benim hiçbir şey yapmadan para kazandığımı düşünenler vardı. Ama ben bunu hakketmedim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber “10 yıl boyunca kazanamadığımı Fenerbahçe’den... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER