12 Dev Adam'ın aday kadrosu belli oldu

2015 FIBA Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan 12 Dev Adam'ın aday kadrosu belli oldu.

12 Dev Adam'ın aday kadrosu belli oldu

2015 FIBA Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan 12 Dev Adam'ın aday kadrosu belli oldu. Ergin Ataman'ın açıkladığı kadroda Enes Kanter yer almadı.

4-20 Eylül 2015 tarihleri arasında Fransa, Hırvatistan, Almanya ve Letonya'nın ortak organizasyonu ile düzenleyeceği  2015 FIBA Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısına TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, A Milli Takım Menajeri Haluk Yıldırım ve A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Haberdar.com'a konuşan ünlü basketbolcu Enes Kanter, Türkiye adına NBA'de bulunmanın kendisi için büyük şeref olduğunu ancak kendisi için asıl önemli olanın Türkiye formasını giymek olduğunu vurgulamıştı.  

"MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAYI HEYECANLA BEKLİYORUM"

Kanter, "Milli takıma çağrılmayı heyecanla bekliyorum.  Tatil dönemini bile çalışmayla ve antremanla geçirdim ki milli takıma hazır gitmiş olayım. Milli formayı giymekten daha büyük bir onur olamaz. Fırsat verildiği takdirde neleri başarabilecegimi herkes görecektir. Yaşım henüz çok genç ve uzun yıllar ülkem için mücadele edeceğim." diyerek, Milli takım için hazır olduğunu ifade etti.

A Milli Takımımızın idari, teknik ve 20 kişilik aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:


<< Önceki Haber 12 Dev Adam'ın aday kadrosu belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER