AK Parti Milletvekili Turan'dan taziye ziyareti


AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Ankara'da düzenlenen bombalı terör saldırısında otobüs beklerken şehit olan üniversite öğrencisi Giresunlu Elif Gizem Akkaya'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Keşap'ın Gönüllü köyünde oturan Elif Gizem Akkaya'nın babası Fahrettin Akkaya ve diğer yakınlarına başsağlığı dileyen Turan, Türkiye'nin huzurunu bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini dile getirdi.

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, AK Parti Giresun eski İl Başkanı Ayhan Akten'in de hazır bulunduğu ziyaret sonrası bir açıklama yapan Hasan Turan, şunları kaydetti: "Otobüs beklerken bulunduğu durakta kalleş saldırı sonucu hayatını kaybeden Elif kızımızın ailesine evlerinde taziye ziyaretinde bulunduk. Kızımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Tekraren söylüyorum, şunu dost düşman herkes bilinsin ki, göğsümüzü siper ettiğimiz yurdumuza alçakları uğratmayacağız. Emperyalistler adına vekalet savaşı yürüten yerli iş birlikçileri de efendileri ile birlikte Çanakkale'deki gibi unutamayacakları bir tokat daha yiyeceklerdir." CİHAN
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Turan'dan taziye ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER