AK Partili Ataş: Sorumlu iktidar anlayışıyla ülkeye hizmet edeceğiz

AK Partili Ataş: Sorumlu iktidar anlayışıyla ülkeye hizmet edeceğiz

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 1 Kasım seçimleri sonrasındaki süreçte, sorumlu bir iktidar anlayışı ile Türkiye'yi layık olduğu hedeflere taşımak için çok daha fazla çalışacaklarını söyledi.

Tüm milletvekilliklerini kazandıkları 17 şehirden biri olan Nevşehir'de, parti il yöneticilerine ve teşkilatlarına teşekkür etmek amacıyla şehre gelen Mustafa Ataş, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Türkiye'nin 2002'den beri her alanda dünya ülkeleri ölçeğinde ciddi bir kalkınma ve büyüme yarışı içerisine girdiğini anlatan Ataş, bunun da bazı kesimlerde ciddi rahatsızlık verdiğini dile getirdi. Küresel krize rağmen, istikrarlı bir çizgi ile yoluna devam eden Türkiye'de AK Parti'nin 7 Haziran seçimleri ile tek başına iktidar olamadığını dile getiren Ataş, yaklaşık 5 aydan beri de bir çok alanda istikrarsızlığın yaşandığına vurgu yaptı.

1 Kasım seçimleri ile birlikte herkesin artık rahat bir nefes aldığını vurgulayan Ataş, "Bundan sonraki süreçte sorumlu bir iktidar anlayışı ile Türkiye'yi layık olduğu hedeflere taşımak için çok daha fazla çalışacağız. Nevşehir, ülke genelinde tüm milletvekillerini elde eden 17 şehirden biri oldu. Bu başarılı sonuçtan dolayı tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Daha şimdiden 3 seçimin gerçekleştirileceği 2019 seçimleri için de çalışmalarımızı daha şimdiden başlatıyoruz." dedi.

Toplantıda konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, tüm AK Parti teşkilatları ile omuz omuza verip, birlik ve beraberlik içerisinde üzerlerine düşen görevi layıkı ile yerine getirmenin ortak sevincini tüm vatandaşlarla birlikte paylaştıklarını dile getirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver de "Değil bir gün, bir saat önce yatırımlarımız halkımızın hizmetine sunulabilse diye dertleniyoruz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de 1 Kasım Bayramının halen devam ettiğini ifade etti. Açıkgöz, elde edilen zaferin sevincini yaşadıklarını söyleyerek, her zaman olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışma yapacaklarını aktardı.

Milletvekili Murat Göktürk ise 7 Haziran seçimleri ile Türkiye'nin üzerine karabulutların çöktüğünü belirterek, oynanan oyunların 1 Kasım seçimleriyle birlikte bozulduğunu kaydetti.

Milletvekili Ebubekir Gizligider de seçim sonuçlarının AK Parti'ye oy vermeyenleri bile mutlu ettiğini dile getirdi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş tarafından programın sonunda 24. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e plaket ve hediyelerini takdim etti. CİHAN
<< Önceki Haber AK Partili Ataş: Sorumlu iktidar anlayışıyla ülkeye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER