Akhisar Belediyespor galibiyeti Kayserispor'a rahat nefes aldırdı


Kayserispor Süper Lig'in ilk yarısında son iki haftaya girilirken Akhisar Belediyespor galibiyetiyle birlikte puanını yükseltti ve alt sıralardan kurtulma adına rahat bir nefes aldı. Sarı kırmızılı takım, geride kalan 15 haftalık süreçte 17 puan toplayarak ligde 13'üncü sıraya yükseldi.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yola çıkan Kayserispor'un yüzü son haftalarda gülüyor. Kayserispor, ligde oynadığı 15 maçtan sadece 4 galibiyet alma başarısını gösterdi. Geçen haftalarda ligin son sıralarında yer alan sarı kırmızılı takım, son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansla üst sıralara çıkmayı başardı. Takımın sıkıntılı günler yaşadığı dönemde sabırlı olunmasını isteyen Teknik direktör Tolunay Kafkas, gelinen noktanın kendileri için çok iyi olduğunu ve bundan sonraki haftalarda takım olarak daha üst sıralara çıkacaklarını ifade etti.

Yeni bir takım olarak lige başladıklarını aktaran Tolunay Kafkas, "Zorluklar yaşanacağını bildik ve biraz sabırlı olunmasını istedik. Şuan geldiğimiz nokta bizim için önemli. Alınan 17 puan, kalan iki haftada ortaya konulacak futbol ve alınacak başarılı sonuçla ligin ilk yarısını istediğimiz yerde tamamlamamızı sağlayacaktır. Kayserispor ligde bulunduğu yerin daha üstünde olması gerektiğini biliyoruz. Bunu başaracağız." diye konuştu.

Kayserispor, ligde geride kalan 15 haftalık süreçte 4 galibiyet alabildi. 5 beraberliği bulunan takım, 6 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. 14 gol attı kalesinde 16 gol gördü. 17 puana sahip Kayserispor, ligde 13'üncü sıraya yükseldi.

Kayserispor ligin ilk yarısında kalan iki maçın ilkinde deplasmanda Medical Sivasspor ile karşılaşacak, sarı kırmızılı ekip sezonun ilk yarısının son maçında ise kendi sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor galibiyeti Kayserispor'a rahat nefes... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER