AKP'nin piyasaya sürdüğü Perinçek açık açık söyledi

Ergenekon'dan tutuklanarak hapis yatarken, AKP'nin çıkardığı kanunla serbest kalan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, seçimi kazanmaları halinde bütün cemaatleri tasfiye edeceklerini söyledi.

AKP'nin piyasaya sürdüğü Perinçek açık açık söyledi

Taksim’de bir otelde düzenlenen kahvaltılı programda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin 7 Haziran seçimleri ile ilgili seçim bildirgesini açıkladı.

Seçim bildirgesine cemaatlerle ilgili maddelerde koyduklarını anlatan Perinçek şöyle devam etti: “Bütün cemaat tarikat okullarını kamulaştıracağız. Tekrar tevhid-i tedrisat olacaktır. Türkiye şeyhler dervişler, müritler ülkesi olamaz. Ortaçağ’dan kalan bütün kalıntılar, kökten temizlenecektir. Seyit Rıza’larmış, Şeyh Sait’lermiş, Atıf bilmem ne efendilermiş, F cemaatiymiş Türkiye karanlıklara sürüklenmiştir. Bunların hepsi tasfiye edilecektir. Türkiye’nin imkanları özgür toplum için sonuna kadar değerlendirilecektir.”

Seçimde kazanmaları halinde AK Parti ile koalisyon kurmayacakları sözünü de veren Perinçek, “AKP ile kesinlikle hükümet kurmayacağız. CHP ve MHP’yi de davet ediyoruz, topluma söz versinler, güvence versinler, AKP, PKK, HDP ile hükümet kurmayacağına söz versinler. Biz buradan ilan ediyoruz. Kesinlikle AKP ile, Tayyip Erdoğan yönetimi ile, Davutoğlu ile hükümet kurmayacağız. Onları yıkacağız. Yaptıkları saraylar onların zaten mezarı olacak.” şeklinde konuştu.

Perinçek hapisten çıktığı günde "Kınından çıkmış kılıç gibiyiz. Cemaatlerin kökünü kazıyacağız" demişti.
<< Önceki Haber AKP'nin piyasaya sürdüğü Perinçek açık açık söyledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER