Ali Ay: Şu anda en büyük problem mali yapı


Bursaspor Başkanı Ali Ay, kulübün şuanda en büyük sıkıntısının mali yapı olduğunu söyledi. Ocak ayını geride bıraktıklarını hatırlatan Ay, birkaç ay içinde mali disiplin sağlandığı taktirde gerisinin geleceğini kaydetti.

Bursaspor Vakfı Başkanı Haluk Özkıyıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Özlüce Tesisleri'nde Başkan Ali Ay ve yöneticileri ziyaret etti. Ali Ay yönetimine başarı dileyen Bursaspor Vakfı Başkanı Haluk Özkıyıcı, vakfın yeni dönemde çok daha aktif olacağını ve Bursaspor Koleji, hastanesi, yaşlı bakım evi gibi birçok projenin hayata geçirilmesi için camia ile birlikte çalışacaklarını ifade etti. Kıyıcı, şöyle devam etti:

"Önemli olan Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket etmek. Birlikte hareket edildiğinde karşılıklı güven olduğu zaman bazı şeyler çok kolay aşılıyor. O güveni, inancı sizler Bursa'ya verdiniz. Bu sene sportif olarak çok fazla bir şey beklenmiyor. Tabii ki Bursaspor başarılı olacak ve yukarılarda olacaktır. Bizim 2009-2010 sezonu öncesinde teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam 2008-2009 sezonunun ikinci yarısında 17 tane hazırlık maçı oynamıştı.

Şimdi siz de önümüzdeki sezon şampiyonluğunun hazırlığını yapıyorsunuz. Bursaspor'un şampiyonluklarının olması lazım. Rahmetli İbrahim Yazıcı döneminde herkesin katkısıyla şampiyonluk yaşandı. Camiada birlik, beraberlik inanmışlık vardı. Ertesi sene de şampiyon olacaktık ama muhtelif sıkıntılar oldu. Şuanda onları konuşmanın yeri ve zamanı değil. Zamanı geldiğinde kamuoyuna açıklanır. Bursaspor'un ikinci şampiyonluğu gitti. Her işte bir hayır vardır. İnşallah bu önümüzdeki sezon olur."

ALİ AY: EN BÜYÜK PROBLEM MALİ YAPI

Bursaspor Başkanı Ali Ay ise vakfın projelerine her zaman destek vereceklerini söyledi. Ay, "İnşallah düşündüğünüz projelerin hepsini birlikte hayata geçiririz. Şehrimizin ileri gelenleri de çok iyi destek veriyorlar. Sanayici arkadaşlarımız da destek veriyorlar." diyerek, şunları söyledi:

"Okul, hastane dediğiniz zaman insanlar olaylara farklı bakıyorlar. Bugünlerde epey güzel bir sinerji yakalandı. Ziyaretimize gelenler az ama öz. Bize yardımcı olmak için geliyorlar. Eksik olmasınlar. Burada ortak paydamız Bursaspor. Hepimiz Bursaspor için uğraşıyoruz. Kimse, kimsenin adamı değil. Eğer öyle çalışacaksanız benimle işiniz yok.

Biz Bursaspor için çalışıyoruz. Herkesin Bursaspor'un adamı olması lazım. Çünkü ortak payda Bursaspor. Bütün Bursa'nın ortak paydası Bursaspor. Sanayicilerimizin de taraftarımızın da, şehrimizin ileri gelenlerinin de ortak paydası Bursaspor. Şu anda en büyük problem mali yapı. Arkadaşlarımız ile çok güzel bir birliktelik yakalandı. Ocak ayını geçirdik. İnşallah şubat ayını da bitiririz. Ondan sonra zaten mart, nisan kalıyor. Mayıs ayından sonra tekrar başlayacağız. Yavaş yavaş bu adımları atmaya başladık. Bu disiplini sağladıktan sonra zaten olay kendiliğinden gelecektir."
CİHAN
<< Önceki Haber Ali Ay: Şu anda en büyük problem mali yapı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER