Anadolu Efes Spor Kulübü ailesi bir araya geldi


Anadolu Efes Spor Kulübü ailesi bir araya gelirken, Anadolu Efes'in 40 yıllık yolculuğuna eşlik edenler, plaketle ödüllendirildi.

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün 40 yıllık basketbol yolculuğuna eşlik edenler, Turkish Airlines Euroleague'deki Panathinaikos karşılaşması öncesinde düzenlenen 'Anadolu Efesliler Buluşması'nda bir araya geldi.

Kulübün bugüne kadar elde ettiği başarılarda oyuncu, antrenör, yönetici veya çalışan olarak katkı sağlayan isimler, etkinlik sonrasında teşekkür plaketleriyle ödüllendirildiler. Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan'ın da katıldığı buluşmada konuşma yapan Anadolu Efes Spor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu, Anadolu Efes Spor Kulübü'nün bugüne kadar olduğu gibi tüm paydaşlarıyla birlikte daha büyük hedeflere yürüyeceğini belirtti.

Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines Euroleague 2015-2016 sezonu Top 16 E Grubu 14. ve son hafta maçı öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda önemli bir etkinliğe imza attı.

1976 yılından bu yana kazandığı başarılarla Türk basketbolunun en çok kupa kazanan takımı olan Anadolu Efes'in efsane isimleri 'Anadolu Efesliler Buluşması'nda bir araya gelirken, katılımcılara Anadolu Efes Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

"BASKETBOL SEVGİMİZ İLK GÜNKÜ GİBİ CANLI"

Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan ve Anadolu Efes'e hizmet eden isimlerin katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Anadolu Efes Spor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu, görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

"Anadolu Efes Spor Kulübü olarak 1976'dan bu yana 40 yıldır bir basketbol yolculuğundayız. Basketbol sevgimiz ve heyecanımız artarak devam etmektedir. Bugün yaptığımız etkinlikle birlikte kulübümüzün 40 yıllık basketbol yolculuğuna eşlik eden isimlerle bir arada olduk. Geçtiğimiz 40 yılda bu isimlerle birlikte ülkemizde basketbolun daha çok sevilmesini ve kulübümüzden birçok antrenör ve basketbolcu yetişmesini sağlarken aynı zamanda Türkiye'de basketbolun lokomotifi ve ilklerin kulübü olduk.

Anadolu Efes Spor Kulübü'ne bugüne kadar değerli katkılar vermiş herkese, şahsım ve kulübümüz adına bir kez daha teşekkür ediyor, katkılarının devamını diliyorum. Kulübümüz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oyuncusundan antrenörüne, yöneticisinden taraftarına kadar tüm paydaşlarıyla birlikte daha büyük hedeflere yürüyecektir."

'Anadolu Efesliler Buluşması' sonrasında katılımcılar, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki Anadolu Efes – Panathinaikos karşılaşmasını da hep birlikte izlediler. Mücadeleyi Anadolu Efes, 91 - 86 kazandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Anadolu Efes Spor Kulübü ailesi bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER