Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague'de Laboral Kutxa'yı ağırlayacak


Euroleague B Grubu'nda elde ettiği sonuçlarla Top 16 Turu'na kalmayı garantileyen Anadolu Efes, yarın saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Laboral Kutxa'yı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırlayacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırladığı basketbolseverleri her karşılaşmada farklı bir eğlence ve maç deneyimiyle buluşturan Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague B Grubu'nun 9. haftasında Laboral Kutxa'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Laboral Kutxa'nın 5 galibiyet ve 3 mağlubiyeti, Anadolu Efes'in ise 4 galibiyet ve 4 mağlubiyeti bulunuyor. Laboral Kutxa'ya ilk maçta 92-90 mağlup olan Anadolu Efes, rakibini 3 sayılık farkla mağlup ederse ikili averajı da elde etmiş olacak.

Top 16 turuna çıkmayı garantileyen Anadolu Efes Spor Kulübü, ikili averajı ele geçirmesi halinde grup ikinciliği açısından da büyük avantaj yakalayacak. Yarın saat 21.00'de başlayacak karşılaşmanın biletleri ise Biletix'te satışa sunuldu. Basketbolseverler, fiyatları 9.00 TL ile 175.00 TL arasında değişen maç biletlerini alabilecekler.

Anadolu Efes Spor Kulübü, B Grubu'ndaki son maçında ise 18 Aralık 2015 Cuma günü saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Olympiacos'a konuk olacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague'de Laboral Kutxa'yı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER