Ankara'da 25 Ekim günü bazı yollar trafiğe kapatılacak


Ankara'da 25 Ekim Pazar günü MHP'nin mitingi ve Memur-Sen'in yıldönümü kutlamaları nedeniyle sabah 10.00'dan itibaren bazı yollar etkinliklerin sonuna kadar trafiğe kapatılacak.

İl Emniyet Müdürlüğü; MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşacağı Anadolu (Tandoğan) Meydanı'ndaki miting süresi içerisinde kapatılacak yolları belirledi. Buna göre; saat 10.00'dan itibaren etkinlik sona erene kadar Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağından Anadolu (Tandoğan) Meydanına kadar, Ulaştırma kavşağı Anadolu (Tandoğan) Meydanı istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesi'ne giriş varyantları, Beşevler kavşağı, Anıt Caddesi ile Anadolu (Tandoğan) Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Anadolu (Tandoğan) Meydanı'na açılan cadde ve sokaklar araç trafiğine kapatılacak.

MEMUR-SEN İÇİN 12.00'DEN İTİBAREN YOLLAR KAPALI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla aynı gün saat 17.00'de Ankara Arena'da gerçekleştirilecek Memur-Sen Konfederasyonu 20. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri için de saat 12.00'den itibaren bazı yollarda trafik akışı durdurulacak. Etkinlik sonuna kadar; Cumhuriyet Caddesinin (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşak giriş ve çıkışları), Hipodrom Caddesi (Ulaştırma Kavşağı-Gar Kavşağı arası altgeçit hariç) ile Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı-İstanbul Caddesi arası trafiğe kapatılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'da 25 Ekim günü bazı yollar trafiğe kapatılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER