Antalya ile Muğla'da yağış ve fırtına uyarısı


Antalya ile Muğla'da yağış ve fırtına uyarısı yapıldı. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, çatı uçması, ağaçların devrilmesi baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı ilgililer ve yetkililere tedbirli olması yönünde uyarı yapıldı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya Antalya ve Muğla'da çarşamba (bu gece) saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar başlayacak. Antalya merkez ve doğu ilçeleri Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, ve Alanya'da yarın (perşembe) sabah saatlerinde yağışların çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Muğla ve Antalya'da rüzgârın ise Güneydoğu yönlerden kuvvetli yağış anında yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Öte yandan Antalya körfezi ile Bodrum-Kaş arasında denizlerde de fırtına öngörülüyor. Tahminlere göre, Antalya Körfezi'nde yarın (Perşembe) güneydoğudan saatte 50 ila 75kilometre kuvvetinde görülecek fırtına, gece geç saatlerde etkisini kaybedecek. Bodrum ile Kaş arasındaki denizlerde de bugün (çarşamba) akşam saatlerinden itibaren güneydoğudan saatte 50 ila 75 kilometre kuvvetinde beklenen fırtına, yarın (perşembe) sabah saatlerinde etkisini kaybedecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalya ile Muğla'da yağış ve fırtına uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER